info
Valmistaja
AIRPOT

3,00 €
2,70 €

30 päivän alin hinta
3,00 €
Helsinki
MYYMÄLÄSSÄ
Pori
MYYMÄLÄSSÄ
Tampere
MYYMÄLÄSSÄ
Turku
MYYMÄLÄSSÄ
Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Matkahuolto Lähellä-paketti
ilmainen toimitus yli 50,00 € tilauksille

0,00 €  Lisäys edelliseen tilaukseen

14,90 €  Matkahuolto kotiinkuljetus

Air Pot on juuriston kasvua edistävä viljelyruukku, joka on tehty 100%:sesti kierrätetystä muovista.
Lisätietoja

Ruukku Air Pot Hydro 1l

Air Pot on juuriston kasvua edistävä viljelyruukku, joka on tehty 100%:sesti kierrätetystä muovista. Se on kestävää HDPE-muovia ja käytettävissä uudelleen ja uudelleen. Se soveltuu lähes kaikille kasveille, kasvualustoille ja ruukuksi viljelyjärjestelmille, niin passiivisille kuin hydroponisille.

Air Pot lisää merkittävästi juurten kasvua, viljelitpä sitten mullassa tai hydroponisesti. Sitä ei voi verrata tavalliseen ruukkuun. Se toimitetaan osissa ja sen kasaaminen vie muutamia sekunteja. Sadonkorjuun jälkeen ruukun voi jälleen purkaa osiin, pestä huolella, varastoida tai käyttää uudelleen.

Air Pot ruukun ilmareijät edistävät juurten hapensaantia ja täten juurten kasvua ja kasvin kykyä ottaa ravinteita. Ruukun epätasainen pinta saa juuret kiertämään kohti ilmareikiä. Juuren ollessa kosketuksissa ilman kanssa se kuivuu. Tämä aktivoi juuren haarautumaan ja tuottamaan lisää juuria korjatakseen kuivumisen. Ennen pitkään tämä tapahtumasarja täyttää ruukun juurista. Juurimassa lisääntyy, kasvaminen kiihtyy ja satoisuus parantuu. Ilmavuuden ansiosta ylikastelu on lähes mahdotonta.

  • tilavuus: 1l
  • halkaisija: 100 mm
  • korkeus 150 mm
  • 1 ruuvi
  • sopiva aluslautanen: 14,7cm neliö
PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi