Yritysesittely

Meiltä löydät välineet ympärivuotiseen viherharrastamiseen, julkisten tilojen vihersisustamiseen sekä hyötykasvi- ja omavaraisviljelyyn sisä- ja ulkotiloissa.

Omavarainen hyötykasvi- ja sisäviljely on kasvattunut suosiotaan viime vuosina. Monesti kuulee puhuttavan myös urbaanista viljelystä, mikä voi tapahtua vaikka kaupunkiasunnon parvekkeella, kukkapenkissä, olohuoneessa tai katolla.

Myymämme tuotteet ovat tarkoitettu kaikille puutarhaharrastajille, mutta pääpainomme löytyy omavaraisesta hyötykasviviljelystä, jota on mahdollista toteuttaa myymillämme tuotteilla ympäri vuoden.

Ihmisten kiinnostus puutarhanhoitoon ja luomutuotteisiin on lisääntynyt. Moni pitää tärkeänä, että tuote on tuotettu puhtain, luonnonmukaisin raaka-ainein lähellä - miksei omassa kodissa. Olemme ottaneet huomioon ihmisten kiinnostuksen luomuviljelyyn ja tuotteistamme löytyykin kattava valikoima luomulannotteita, -ravinteita ja -kasvualustoja.

Kasvualustat

Jokaisen hyötykasviviljelijän pitää aloittaa siementen idättämisellä tai taimien kasvattamisella - olipa viljelmä sitten sisätiloissa, ulkona puutarhassa tai kasvimaalla. Tätä varten valikoimastamme löytyvät kaikki tarvitsemasi taimivalaisimista ja taimikuvuista lämmitysmattoihin ja siemenmultaan. Kevään ja kesän jälkeen taimivalo on hyvä lisävalo huonekasveille pimeneviin syysiltoihin tai talvisen sisätiloissa tapahtuvan kasviharrastelun avuksi. Mikäli jälkimmäinen vaihtoehto on juttusi, niin erilaisia kasvivalaisimia löytyy runsas valikoima.

Vesiviljelyjärjestelmät ja niihin sopivat ravinteet mahdollistavat viljelyn ilman multaa. Se on tehokas tapa kasvattaa sisätiloissa keinovalossa ja hyvä vaihtoehto kasvien ympärivuotiseen kasvattamiseen. Vesiviljely sopii myös allergikoille. Kasvualustoista löydät multien ja maanparannusaineiden lisäksi vesiviljelyyn soveltuvaa hydrosoraa, kookoskuitua sekä kivivillaa.

Kauttamme on saatavilla parhaat luonnonmukaiset lannoitteet ja kasvualustat suoratoimituksena. Laadukkaan ja kattavan valikoiman hintoineen löydät nopeasti ja tehokkaasti ajantasalla olevilta verkkosivuiltamme. Maksaminen on turvallista ja vaivatonta. Myymälöissä samat hinnat kuin verkkokaupassa!

Maahantuojana toimitamme tilauksesi nopeasti suoraan varastoistamme kaikkialle Suomeen. Toimitukset lähtevät päivittäin. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Myös jälleenmyynti ja tukkukauppa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Verkkokaupan lisäksi Pavunvarrella on myymälät Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Porissa. Tarkemmat tiedot löydät yhteystiedoistamme. Myymälöissämme palvelee ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta, joka on aina valmiina vastaamaan kysymyksiin. Kaikki palaute on tervetullutta!

Myyntitiski

PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi