info
Valmistaja
CANNA

164,00 €

Helsinki
MYYMÄLÄSSÄ
Pori
1 JÄLJELLÄ
Tampere
NOUTO
Turku
MYYMÄLÄSSÄ
Toimitusaika: 1 - 3 päivää

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

0,00 €  Lisäys edelliseen tilaukseen

7,90 €  Matkahuolto Lähellä-paketti
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

14,90 €  Matkahuolto kotiinkuljetus

Canna Zym on korkealaatuinen entsyymiravinne, joka nopeuttaa kuolleiden juurien hajoamista ja aktivoi mikro-organismeja. Tämän lisäksi se parantaa kasvin kykyä ottaa ravinteita sekä lisää vastustuskykyä taudinaiheuttajia vastaan.
Lisätietoja

Canna Zym

Canna Zym on korkealaatuinen entsyymiravinne. Se sisältää yli tusinan erilaisia entsyymejä, lisättyjä vitamiineja sekä uutteita aavikkokasveista. Canna Zym nopeuttaa kuolleiden juurien hajoamista ja aktivoi mikro-organismeja. Tämän lisäksi se parantaa kasvin kykyä ottaa ravinteita ja lisää vastustuskykyä taudinaiheuttajia vastaan.

Hyvin toimivassa juuristossa juuria kuolee ja uusia syntyy. Kuolleet juuret muodostavat ihanteelliset kasvuolosuhteet taudinaiheuttajille. Haitta-aineiden lisääntyessä kuolleessa juurimateriaalissa ne alkavat uhata myös terveitä juuria. Terveet juuret saattavat vaurioitua ja menettää toimintakykynsä. Tästä aiheutuu kasville stressiä ja kasvu pysähtyy.

Entsyymit ovat aineita, jotka nopeuttavat reaktioita elävissä organismeissä. Entsyymit ovat tärkeässä roolissa esimerkiksi omassa ruuansulatuksessamme. Entsyymit Canna Zymissa antavat lähtökohdat muuttaa kuolleet juuret nopeasti takaisin ravinteiksi ja sokereiksi. Tämä on tärkeää, koska niistä rakentuu merkittävä ravinnonlähde kasville, niin vedellä kuin mullalla viljeltäessä. Nopea hajottaminen lisää happea juuritilassa. Tämä kaikki yhdessä edesauttaa vähentämään kuona-aineiden muodostumista ja niistä aiheutuvien ongelmien esiintymistä. Maaperä parantuu Canna Zymin ansiosta sen muutettua kuona-aineet mineraaleiksi ja sokereiksi. Tämä on eduksi juurien läheisyydessä viihtyville bakteereille. Nämä bakteerit antavat kasville lisää suojaa tauteja vastaan, joita muodostuu pohjalietteessä. Tämä helpottaa kasvia ottamaan vastaan ravinteita ja juuria ottamaan vastaan vitamiineja. Lopputuloksena parempi tasapaino ja taattu ravinteiden saanti.

Canna Zym sisältää useita helposti imeytyviä vitamiineja jotka auttavat kasvia muodostamaan uusia juuria. Hyvin kehittynyt juuristo muodostuu monista nuorista kasvupisteistä. Alkuaineet kuten kalsiun, magnesium ja rauta imeytyvät juuri näistä kasvupisteistä. Ainesosat jotka ovat uutettu aavikkokasveista lisäävät kasvin luontaista vastustuskykyä. Kasvin immuunijärjestelmän aktivoiminen lisää suojaa taudinaiheuttajia vastaan. Virheettömästi toimiva vastustuskyky reagoi nopeasti syntyviin hyökkäyksiin. Canna Zym ehkäisee ja eliminoi kasvia uhkaavat vaaratekijät.

Yksinkertaisesti sanottuna Canna Zym muuttaa kuolleen juurimateriaalin takaisin ravinteiksi kasvin käytettäväksi. Se ennaltaehkäisee tartuntoja, lisää happea sekä parantaa ilman ja veden suhdetta juuritilassa.

Käyttöohje

 • Ravista hyvin ennen käyttöä
 • Annostus 100 litraan ravinneliuosta Canna Zym ravinnetta 250 ml (1:400)
 • Annostus vähintään kerran viikossa, suositeltaen päivittäin
 • Valmis ravinneliuos tulee käyttää 10 päivän sisällä
 • Älä käytä yhdessä tuotteiden kanssa jotka sisältävät vetyperoksidia
 • Ota huomioon ravinteiden säilyvyys, oikea varastointi ja muut ohjeet.
 • Soveltuu käytettäväksi multa- ja vesiviljelyssä kaikilla kasvualustoilla.
 • Liika lannoitus on haitaksi kasville, maaperälle ja yleisesti luonnolle.
 • Säilytys suljettuna, poissa valosta ja huoneen lämmössä.
 • Pidä lasten ulottumattomissa
 • Huom! 5l kanisterien avaamiseen tarvitset Cannan oman kiintoavaimen!
Luo oma annostelutaulukko (Avaa uuteen ikkunaan)
PAVUNVARSI FACEBOOKISSA
PAVUNVARSI INSTAGRAMISSA
Instagram
JUTUNJUURI BLOGI
Juntunjuuri blogi